Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2022 09:40 - Güncelleme : 26 May 2022 12:05

Son dakika! Pençe-Kilit'ten acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: PKK'ya yönelik düzenlenen Pençe-Kilit operasyonundan acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerce acılan taciz ateşi sonucu bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Pençe-Kilit'ten acı haber: Bir askerimiz şehit oldu
MSB,Milli Savunma Bakanlığı,Şehit,Asker

Terör ötgütü PKK'ya ağır darbelerin indirildiği Pençe-Kilit Operasyonu'ndan bir acı haber daha geldi. Eli kanlı teröristlerce acılan taciz ateşi sonrası bir askerimin şehit olduğu açıklandı.

"ASİL MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ"

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

   

AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Meral'in (23) şehadet haberi, Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki ailesine verildi. Bekar olduğu öğrenilen şehidin babaevine ve sokağa Türk bayrağı asıldı. Şehadet haberini duyan yakınları ve komşuları, taziye için eve geldi.

Şehidin cenazesinin, bugün ikindi vakti Sorgun Belediye Meydanı'nda düzenlenecek törenin ardından Küçüktaşlık köyü mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...