Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 14:45 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 15:01

Son dakika! Pençe-Kilit'ten acı haber: Bir asker şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir askerin şehit olduğunu bildirdi. 

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! Pençe-Kilit'ten acı haber: Bir asker şehit oldu
şehit,pençe kilit

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde görev yapan Düzceli uzman çavuş Serhat Bal şehit düştü.

Düzce’nin Gölyaka ilçesine bağlı Bakacak köyünde ikamet eden uzman çavuş Serhat Bal, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü üyeleri ile girdiği çatışma sonrasında şehit düştü.

Acılı haber ise ailesine Düzce Valisi Cevdet Atay, İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş ve ilgili kurum müdürleri tarafından ulaştırıldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ateşinde bir askerin şehit olduğunu bildirdi. 

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 04 Temmuz 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Serhat BAL şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. "

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...