Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Temmuz 2022 13:00 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 18:53

Son dakika: Pençe-Kilit'ten acı haber üst üste geldi: 3 askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, acı haberi duyurdu. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucunda yaralanan 3 askerimiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca ve Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı'nın ardından uzman çavuş Murat Yıldırım'ın da şehit olduğu öğrenildi.

Son dakika: Pençe-Kilit'ten acı haber üst üste geldi: 3 askerimiz şehit oldu
pençe kilit,şehit

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, teröristlerce acılan taciz ateşi sonucunda 3 askerimizin yaralandığı ve hemen hastaneye sevk edildiği bildirilmişti.

Bakanlığın açıklamasında, yaralanan askerlermizden P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa Koca'nın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü aktarılmıştı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1544964896118358016

BİR ASKERİMİZ DAHA ŞEHİT OLDU

Türkiye'de şehidine ağlarkan bir acı haber daha geldi. Yaralanan askerden P. Uzm. Çvş. Ömür Ertuğrul Sarı'nın da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu açıklandı.

Bakanlığın açıklamasında, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize 07 Temmuz 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Yaralılarımızdan P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa Koca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1544984933055303682

MSB'DEN BİR ACI HABER DAHA

MSB'den bir acı haber daha geldi. Yaralanan askerlerimizden uzman çavuş Murat Yıldırım'ın da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit olduğu açıklandı.

Son dakika: Pençe-Kilit'ten acı haber üst üste geldi: 3 askerimiz şehit oldu


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...