Tgrt Haber
13 May 2022 20:05 - Güncelleme : 13 May 2022 21:24

Son dakika! Pençe-Kilit operasyonundan acı haber: Bir askerimiz şehit, 3 askerimiz yaralı

Son dakika haberi: Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonu'ndan acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bölgede teröristlerce önceden yerleştirilmiş el yapımı paylayıcının infilak etmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını açıkladı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
Son dakika! Pençe-Kilit operasyonundan acı haber: Bir askerimiz şehit, 3 askerimiz yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu 1 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 13 Mayıs 2022 tarihinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Selman Güler şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.

Yaralı personelimiz derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.”

https://twitter.com/tcsavunma/status/1525159042343116804

Kaynak: TGRT Haber / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...