Tgrt Haber
06 Haziran 2021 20:36

Pençe Yıldırım Harekatı'nda bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe Yıldırım Harekatı'nda mayına basarak yaralanan bir askerin hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Pençe Yıldırım Harekatı'nda bir asker şehit oldu
MSB,Şehit,Pençe Yıldırım Harekâtı

Terör örgütlerine karşı yurt içi ve sınır ötesinde operasyonlar aralıksız devam ederken, Irak'ın kuzeyinden acı haber geldi. Terör örgütlerine karşı sürdürülen Pençe Yıldırım Harekatı'nda görevli bir asker, el yapımı patlayıcıya basarak yaralanmıştı. Hastanede tedavi gören asker, tüm müdahalelere karşın kurtarılamayınca şehit oldu.

MSB'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Pençe Yıldırım Harekâtı kapsamında, Irak kuzeyinde, 6 Haziran 2021 tarihinde bir kahraman silah arkadaşımız mayın/EYP’ye (El Yapımı Patlayıcı) basarak yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...