Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2022 10:06 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 10:12

Pendik’te meydan kavgası: Yere düşürüp, defalarca tekmelediler

İstanbul'da bir düğün salonundan çıkan grup ile sokakta otomobilleriyle geçerken drift yapan bir grup arasında çıkan tartışma meydan savaşına dönüştü. Tekme ve yumrukları havada uçuştuğu olay kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Pendik’te meydan kavgası: Yere düşürüp, defalarca tekmelediler
İstanbul,Kavga,Pendik

İstanbul Pendik'te geçtiğimiz pazar günü gece saatlerinde bir düğün salonundan çıkan grup ile caddede otomobilleriyle drift yapan bir grup arasında sözlü tartışma çıtı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı.

YERE DÜŞEN GENÇ DEFALARCA TEKMELENDİ

Kavga esnasında yere düşen genç, defalarca tekmelendi. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Adrese gelen polis ekipleri, tarafları ayırdı.

Pendik’te meydan kavgası: Yere düşürüp, defalarca tekmelediler

KAVGA ANI KAMERADA

Yaşanan arbede anları ise cep telefonu kamerası ve güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, çok sayıda gencin kavgaya karıştığı, tarafların birbirine tekme ve yumruklarla saldırdığı, bir grubun ise kavgayı izlediği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...