Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Eylül 2021 16:48

Pfizer'ın CEO'su Albert Bourla'dan çarpıcı aşı açıklaması

Amerika Birleşik Devletleri merkezli Pfizer'ın CEO'su Albert Bourla, Covid-19 pandemisinin ne zaman biteceğini açıkladı ve aşıya dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Pfizer'ın CEO'su Albert Bourla'dan çarpıcı aşı açıklaması
pfizer,aşı,covid-19,pandemi,koronavirüs

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktığı düşünülen ve yaklaşık iki senedir tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisiyle mücadele hala devam ediyor. Bir yandan virüsün kaynağı araştırılırken bir yandan da tüm dünya aşılamayla virüse meydan okuyor. Milyonlarca kişinin aklında ise ''Koronavirüs pandemisi ne zaman bitecek?'' soruru yer alıyor. 

Covid-19 aşılarının en çok konuşulanlarından biri olan ABD merkezli Pfizer'ın CEO'su Albert Bourla, bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. BioNTech ile beraber en çok konuşulan Covid-19 aşısına imza atan şirketin CEO'su Bourla, ABD'nin bir yıl içinde normale döneceğini iddia etti. Fakat Bourla, aşıların hayatımızda yer edeceğini hatta hayatımızdan hiç çıkmayacağı görüşünü savundu.

Pfizer'ın CEO'su Albert Bourla'dan çarpıcı aşı açıklaması

Bourla'ya göre, Covid-19 pandemisi sona erse bile insanlar güçlendirici aşıları olmaya devam edecek. Bourla, Covid-19 aşısının da grip aşısı gibi olacağını, her yıl en bir kez vurulması gerekeceğini söyledi. 

Öte yandan dünya genelinde koronavirüs vaka sayısı 232 milyon 495 bine, hayatını kaybedenlerin sayısı 4 milyon 760 bine ve iyileşenlerin sayısı 209 milyon 118 bine yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...