Tgrt Haber
21 Temmuz 2022 18:00 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 18:08

Katili kuzeninin kocası çıkmıştı! Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme

İstanbul Bağcılar’da ormanlık alanda cesedi bulunan Pınar Damar son yolculuğuna uğurlandı. Talihsiz kadının katil zanlısı akrabası çıktı. Metin A. sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Katili kuzeninin kocası çıkmıştı! Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme
pınar damar,kadın cinayeti

İstanbul Bağcılar’da ormanlık alanda cesedi bulunan Pınar Damar’ın katil zanlısının, kuzeninin eşi olduğu ortaya çıktı.

32 yaşındaki Pınar Damar Küçükçekmece’de yaşıyordu. Kendisinden iki gündür haber alınamıyordu. Cansız bedeni Bağcılar’da ormanlık alanda bulundu, kuzeninin eşi 35 yaşındaki Metin Aydın gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan Metin A., Pınar Damar'ın kuzeniyle beraberdi. Resmi nikahları yoktu ama evlilik hayatı yaşıyorlardı. Aynı zamanda Damar'la da ilişkisi vardı.

BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Pınar Damar'ı konuşmak için arabaya aldığını ve tartıştıklarını söyleyen katil zanlısı M.A, sonrasında da Pınar’ın boğazını sıkarak öldürdüğünü ve Bağcılar'daki ormanlık alana attığını itiraf etti.

Nöbetçi hakimlik katil zanlısı Metin A.’nın “Nitelikli şekilde kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Pınar Damar da son yolculuğuna uğurlandı. 32 yaşındaki kadın, cenaze namazının ardından Başakşehir Kayabaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...