Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Kasım 2016 17:15

PKK gösterisinde polise molotofkokteyli atarken vuruldu

Adana'da bölücü terör örgütü lehine korsan gösteri yapıp, polise molotofkokteyli ve havai fişek atan 16 yaşındaki Hakan Y., ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Şüphelinin vurulması zırhlı polis aracının kamerası tarafından görüntülendi.

PKK gösterisinde polise molotofkokteyli atarken vuruldu
Adana, Polis, molotof

Merkez Seyhan İlçesi bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde 13 Kasım pazar günü terör örgütü PKK yandaşları yol kapatıp ateş yaktı. Olay yerine gelen polis ekipleri, PKK yandaşlarını yolu açmaları için uyardı. Ancak eylemciler, polisin uyarısına molotofkokteyli ve havai fişek atarak karşılık verdi. Bunun üzerine polis, gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Yaşanan olaylar sırasında polise molotofkokteyli ile havai fişek atmaya çalışan Hakan Y. ayağından vuruldu. Bunun üzerine PKK yandaşları ara sokaklara giderek kaçtı. Yaralanan Hakan Y. ise yine polisler tarafından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Hakan Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

O ANLAR KAMERADA

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...