Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Aralık 2014 09:44

PKK köyde hastane kurdu

Şanlıurfa’da bir çiftlik evi hastaneye dönüştürüldü. Burada PKK’nın üst düzey sorumlularının tedavi edildiği iddia edildi.

PKK köyde hastane kurdu
suriye, sınır, pkk, şanlıurfa, hastane, köy,

Emniyet terör ve istihbarat birimleri, Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi İsalar Köyü’nde bir çiftlik evinin hastaneye çevrilerek Kobani’de çatışmalarda yaralanan PKK’lıların getirilerek tedavi edildiği ihbarı üzerine çalışma başlattı. Hastaneye çevrilen çiftlik evinde Kobani’de çatışmalarda yaralandıktan sonra yasadışı yollarla Türkiye’ye getirilen PKK’nın üst düzey sorumlularının tedavi olduğunun belirlenmesi üzerine emniyet ve jandarma, şafak vakti baskın düzenledi. Tam teşekküllü hastane olarak çalıştırılan çiftlik evine yapılan baskında 2’si kadın, 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınların burada hemşire olarak görevlendirildiği, yakalananlar arasında yaralı PKK’lıların da bulunduğu öğrenildi. Operasyonda birçok tıbbi malzeme ile silah ve mühimmat da ele geçirildi.(Kaynak:Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...