Tgrt Haber
22 Ekim 2015 11:52

PKK saldırısının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, teröristlerce infilak ettirilen patlayıcı yüklü aracın yol açtığı hasar, gün aydınlanınca ortaya çıktı. Faciadan dönülmüş... Saldırıda hasar gören hastane de hizmet veremiyor.

PKK saldırısının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı!
Hakkari, Şemdinli, terörist, PKK, PKK,sağlık,Hakkari,Şemdinli

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK mensuplarınca, Kaymakamlık, İlçe  Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Devlet Hastanesi'nin bulunduğu Serment Caddesi'nde dün  gece saatlerinde bomba yüklü araç infilak ettirildi. 
Olayda, kamu kurumlarının yanı sıra çok sayıda ev, iş yeri ve araç  hasar gördü. Patlamanın şiddetiyle çıkan yangında 10 iş yeri kullanılamaz hale  geldi. 
HASTANEDE HİZMET VERİLEMİYOR
Bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle İlçe Devlet  Hastanesinin doğum, acil, yeni doğan ve hemodiyaliz servisi, ameliyathane ve  lojmanlarında da büyük hasar oluştu. 
Hasar nedeniyle 3 katlı hastanede sağlık hizmetinin verilemediği  bildirildi. 
DÜN AKŞAM YAŞANDI...
Şemdinli'de Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bir arada bulunduğu binaya PKK’lı teröristler dün akşam bombalı araçla saldırı düzenledi. Ölen ve yaralanının olmadığı saldırının ardından ilçede çatışma yaşandı, silah sesleri duyuldu. Güvenlik güçleri, ilçe merkezi ve çevresinde hava destekli geniş çaplı operasyon başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...