Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Nisan 2019 17:12

PKK şüphelileri, Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Edirne'nin İpsala ilçesinde yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçme hazırlığında olan 2'si PKK/KCK üyeliğinden kaydı bulunan 3 kişi, sınır birliği askerlerince 1'inci Derece Askeri Yasak Bölge'de yakalanarak, gözaltına alındı. .

PKK şüphelileri, Yunanistan'a kaçarken yakalandı
pkk

İpsala ilçesine bağlı Sarıcaali köyünde sınır birliği askerlerince yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçme hazırlığında olan 3 kişi, 1'inci Derece Askeri Yasak Bölge'de yakalanarak, gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilen şüphelilerin, 'PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan kaydı olan ve yurt dışına çıkış yasağı bulunan S.E. ve A.T. ile 'uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak' suçundan kaydı olan S.A. oldukları belirlendi.

S.A., jandarmadaki ifadesinin ardından savcılıkça serbest bırakıldı. S.E.'nin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirilirken, adliyeye sevk edilen A.T., mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...