Tgrt Haber
26 Haziran 2021 16:05

PKK/YPG Afrin'de sivillere saldırdı! Ölü ve yaralılar var

Terör örgütü PKK/YPG, Afrin’de masum sivillere yönelik bombalı saldırı düzenledi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada "Bombalı bir aracı sivillerin kullandığı yolda patlatan teröristler 3 masum sivili katlederken 3 sivili de yaraladı. Sivilleri hedef alan PKK/YPG ile mücadelemiz sürecek" ifadeleri kullanıldı.

PKK/YPG Afrin'de sivillere saldırdı! Ölü ve yaralılar var
afrin,pkk,ypg,saldırı

Bölücü terör örgütü PKK/YPG, kanlı eylemlerine bir yenisini daha ekledi. PKK'nın Suriye uzantısı olan YPG, sivillere yönelik bombalı saldırı düzenledi.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Suriye'nin Afrin şehrinde bomba yüklü aracın patlaması biri sivil olmak üzere 3 kişi yaşamını yitirdi. Saldırıda 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Şiddetli patlamadan sonra bölgede büyük panik yaşanırken, çıkan yangına ekipler anında müdahale etti.

PKK/YPG Afrin'de sivillere saldırdı! Ölü ve yaralılar var

MSB VE HATAY VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Hain saldırı sonrası Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Hatay Valiliğinden peş peşe açıklamalar geldi. Milli Savunma Bakanlığının açıklamasında "Terör örgütü PKK/YPG, Afrin’de masum sivillere yönelik bombalı terör saldırılarına bir yenisini daha ekledi. Bombalı bir aracı sivillerin kullandığı yolda patlatan teröristler 3 masum sivili katlederken 3 sivili de yaraladı. Sivilleri hedef alan PKK/YPG ile mücadelemiz sürecek!" ifadeleri kullanıldı.

Hatay Valiliğinin açıklamasında ise "26 Haziran 2021 günü saat 14.00 sıralarında Afrin Merkez Eşrefiye Mahallesi'nde meydana gelen bombalı aracın patlaması neticesinde; 3 şahsın hayatını kaybettiği, 3 şahsın çeşitli yerlerinden yaralandığı ve çevre hastanelerde tedavi altına alındığı belirlendi. Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti veren yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanılmıştır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...