Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Haziran 2021 09:30

PKK'da çözülme devam ediyor: 1 terörist daha teslim oldu

Terör örgütü PKK'da çözülmeler devam ediyor. İçişleri Bakanlığı koordinesinde, ikna çalışmaları sonucu terör örgütü PKK'dan kaçan 1 örgüt mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğu açıklandı.

PKK'da çözülme devam ediyor: 1 terörist daha teslim oldu
PKK,MSB,Jandarma

İçişleri Bakanlığı kordinesinde yürütülen ikna çalışamları neticesinde, PKK terör örgütünden kaçan 1 terörist daha güvenlik güçlerine teslim oldu. TEslim olan örgüt mensubunun 2008 yılında terör örgütüne katıldığı tespit edildi. Teröristin Irak'ta faaliyet yürütüldüğü tespit edildi. İçişleri Bakanlığı kordinesinde yürütülen ikn çalışmalarının sonucunda 2021 yılında teslim olan terörist sayısı 74'e yükseldi.

 

PKK'DA ÇÖZÜLMELER DEVAM EDİYOR

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha bugün ülkemize giriş yaparak güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensubunun 2008 yılında terör örgütüne katıldığı ve Irak'ta faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Yürütülen ikna çalışmaları sonucunda; 2021 yılında teslim olan  örgüt mensubu sayısı 74'e yükseldi" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...