Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Eylül 2015 13:22

PKK'dan büyük alçaklık

Mardin Valiliği'nden, Kızıltepe ilçesinde teröristlerin bıraktığı patlayıcının çocukların elinde infilak etmesine ilişkin yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın sağduyulu ve provokasyonlara karşı dikkatli yaklaşımları karşısında çaresiz kalan terör örgütü çocuklara yönelecek kadar alçalmıştır" ifadesi kullanıldı.

PKK'dan büyük alçaklık
mardin,pkk,

Valilikten yapılan açıklamada, Koçhisar Mahallesi'nde dün bir evin damına bırakılan patlayıcının, çocukların elinde infilak etmesi sonucu 2 çocuğun yaralandığı anımsatıldı.Yaralı çocukların tedavilerine Kızıltepe Devlet Hastanesinde devam edildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Kızıltepe'de yaşayan vatandaşlarımızın sağduyulu ve provokasyonlara karşı dikkatli yaklaşımları karşısında çaresiz kalan terör örgütü çocuklara yönelecek kadar alçalmıştır. Ancak halkımızın basiretli ve sağduyulu yaklaşımıyla devletimizin gücü terör tehdidini en kısa sürede bertaraf edecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...