Tgrt Haber
25 May 2022 17:47 - Güncelleme : 25 May 2022 17:58

Son dakika! PKK/KCK operasyonlarında 11 kişi gözaltına alındı

Son dakika haberi: Bitlis’te terör örgütü PKK/KCK'ya düzenlenen operasyonda 11 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Son dakika! PKK/KCK operasyonlarında 11 kişi gözaltına alındı
PKK,KCK,Bitlis

Türk güvenlik güçleri sınır içinde de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 11 şahıs gözaltına alındı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube müdürlüklerince müşterek çalışma yapıldığı belirtildi.

2 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Açıklamada, “Çalışmalar sonucunda PKK/KCK silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi çerçevesinde ilimiz merkezli Tatvan ve Hizan ilçelerimizde, Siirt ve İstanbul illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda; terör örgütünün kırsal alanında faaliyet gösteren örgüt mensuplarına yardım ve yataklık yapan 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, 2 şüphelinin yakalama çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca şahısların yapılan ev aramalarında çok sayıda dijital materyal ele geçirilmiştir” denildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...