Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Eylül 2016 13:14

PKK'lı canlı bomba havalimanında yakalandı

Terör örgütünün Suriye yapılanması içerisinde bulunan ve ele başlarından Murat Karayılan'a yakınlığı ile bilinen Amara kod Ebru FIRAT Atatürk Havalimanı'nda ele geçirildi. Fırat'ın canlı bomba eyleminde bulunacağı ihbarı bulunduğu öğrenildi.

PKK'lı canlı bomba havalimanında yakalandı
terör,örgüt,karayılan,

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ekipleri başarılı bir operasyona imza attı. Canlı bomba eyleminde bulunacağı ihbarı bulunan Amara kod Ebru Fırat Atatürk Havalimanı'nda yakalandı.
 Örgütün Suriye yapılanması içerisinde görev yaptığı bilinen ve terör örgütünün ele başlarından Murat Karayılan'a yakınlığı ile tanınan Ebru Fırat'ın Diyarbakır'dan İstanbul'a geleceği bilgisini edinen İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Atatürk Havalimanı'nda çalışma başlattı. Ebru Fırat'ın İstanbul'a indiğini belirleyen ekipler havalimanında gözaltına aldı. Murat Karayılan ile fotoğrafları basına yansıyan Ebru Fırat hakkında canlı bomba eyleminde bulunacağına ilişkin ihbar olduğu öğrenildi.
 Gözaltına alınan Fırat, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdülüğü ekiplerine teslim edildi. Kadın terörist, Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü binasına getirildi. (

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...