Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ağustos 2019 22:29

PKK'lı teröristleri tedavi eden doktor ile 3 hemşire tutuklandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK'nın hendek ve barikat eylemleri sırasında yaralanan teröristleri, çalıştıkları özel sağlık kuruluşunda tedavi ettikleri belirlenen 1 doktor ve 3 erkek hemşire sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

PKK'lı teröristleri tedavi eden doktor ile 3 hemşire tutuklandı
pkk

Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturması kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK ile bağlantılı olan kişilerin yakalanmasına yönelik geçtiğimiz 2 Ağustos günü düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, doktor N.S. ile erkek hemşireler Ş.E., A.K. ve A.T. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili yapılan incelemede, 2015-2016 tarihleri arasında terör örgütü PKK'nın düzenlediği hendek ve barikat eylemlerinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda yaralanan teröristleri tedavi ettikleri belirlendi. 

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen N.S., Ş.E., A.K. ve A.T., 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...