Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 09:53 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 10:08

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 20 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 20 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 20 terörist öldürüldü
MSB,Terörist,PKK

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında eli kanlı terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerinde tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde gerçekleşirilen bir operasyonda 20 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu. 

MEHMETÇİK PKK'NIN ENSESİNDE

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kahraman Komandolarımız, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi.Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 20 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1544574723211894785

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...