Tgrt Haber
10 May 2022 13:32 - Güncelleme : 10 May 2022 14:22

PKK tacizine misliyle karşılık: 6 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde taciz ateşi açan PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyon sonucu 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / AA
PKK tacizine misliyle karşılık: 6 terörist öldürüldü
PKK,terörist

Bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde Türk askerine taciz ateşi açan teröristlere misliyle karşılık verildi. Operasyon sonucu çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

MSB: 6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı, PKK'ya yönelik operasyonda 6 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. MSB'nin açıklamasında, "Teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li terörist Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi" ifadeleri kullanıldı.

ÜST ÜSTE DARBE

Eren-Kış operasyonları kapsamında dün Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde harekat düzenlenmiş, 11 terörist etkisiz hale getirilmişti. Öldürülen teröristler arasında PKK'nın sözde Ağrı Dağı sorumlusunun da yer aldığı bildirildi.

Ayrıca 28 sığınak-depo-barınak imha edildi, 23 mayın-EYP, 2 termal dürbün, 2 silah üstü dürbün, 2 büyük ve 4 küçük telsiz ile teröristlere ait çok miktarda silah, mühimmat, gıda ve yaşam malzemesi ile örgütsel doküman ele geçirildi.

Kaynak: TGRT Haber / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...