Tgrt Haber
25 Temmuz 2022 10:43 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 11:14

Son dakika! Teröre büyük darbe: 2'si sözde üst düzey yönetici 15 PKK'lı öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki harekat bölgelerinde saldırı girişiminde bulunan 2'si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Son dakika! Teröre büyük darbe: 2'si sözde üst düzey yönetici 15 PKK'lı öldürüldü
MSB,pkk,terör

Türkiye’nin terörle mücadelesi hem yurt içinde hem de yurt dışında kararlılıkla devam ediyor.

Kahraman komandolarımız son olarak Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde başarılı bir operasyon daha imza attı. Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki harekat bölgelerinde 15 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

2’Sİ ÜST DÜZEY 15 TERÖRİST ETKİSİZ

Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan teröristlere Mehmetçik büyük darbe vurdu. Aralarında sözde üst düzey 2 yönetici de bulunan 15 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1551472993833992193

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kahraman komandolarımız, Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 2'si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...