Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 11:10

11 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek bölgesinde 2, Şırnak'taki Eren-13 Operasyonları kapsamında ise 3 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Ayrıca ikisi Fırat Kalkanı, biri de Zeytin Dalı bölgesinde olmak üzere saldırı hazırlığındaki 3 PKK/YPG’li teröristin daha etkisiz hale getirildiği duyuruldu. MİT'in Irak Gara'daki operasyonunda ise 2 PKK'lı etkisiz hale getirilirken Ağrı'da da 1 PKK'lı terörist öldürüldü. Böylece toplamda 11 terörist etkisiz hale getirilmiş oldu.

11 PKK'lı terörist öldürüldü
MSB,pençe şimşek,terör,terörist,PKK

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadele operasyonları yurt içinde ve yurt dışında devam ediyor. Teröristlere darbe üstüne darbe vuran TSK ve MİT operasyonları sonucunda bugün farklı noktalarda toplamda 11 terörist etkisiz hale getirildi. 

İçişleri Bakanlığı, Cudi'de operasyon yapan komando ve özel harekatçıların teröristlerle çatışmaya girdiğini ve üç teröristin öldürüldüğünü açıkladı. 

CUDİ DAĞINDA ÜÇ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Şırnak'taki Cudi Dağı’ndan sürdürülen Eren 13 operasyonlarında PKK’lı teröristlerle sıcak temas yaşandı. Tuşimiya bölgesinde çıkan çatışmada komando ve özel harekatçılara hava kuvvetlerinden de destek geldi. Üç terörist öldürüldü. Bölgede operasyon hali hazırda sürüyor. Cudi Dağı’nda mayıs ayında 7 terörist daha öldürülmüştü. Eren 13 operasyonuna katılan güvenlik güçleri Cudi dışında farklı tarihlerde Bestler Dereler ve Herekol bölgelerinde de yedi teröristi öldürmüştü.

11 PKK'lı terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

PKK'YA DARBE ÜSTÜNE DARBE

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, kahraman komandoların, Irak'ın kuzeyindeki zorlu arazi şartlarına rağmen kahramanca ve fedakarca görev yaptığı, teröristleri etkisiz hale getirmeye devam ettiği belirtildi.

3 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

MSB tarafından öğle saatlerinde yapılan açıklamaya göre; ikisi Fırat Kalkanı bölgesinde, biri de Zeytin Dalı bölgesinde olmak üzere saldırı hazırlığındaki 3 PKK/YPG’li teröristin daha etkisiz hale getirildi.

MİT'TEN IRAK'TA OPERASYON

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) Irak'ın kuzeyindeki Gara'da gerçekleştirdiği operasyonda, PKK/KCK mensubu 2 terörist etkisiz hale getirildi.Edinilen bilgiye göre, MİT, Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Gara'da 2 terörist, MİT'in düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildi.

AĞRI'DA 1 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

İçişleri Bakanlığı, Eren-16 operasyonları kapsamında ise Ağrı’da 1 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.
Bakanlık yaptığı açıklamada “Eren-15 Operasyonu kapsamında Ağrı-Diyadin İlçesi Heybeliyurt Köyü kırsalında Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce müşterek yürütülen operasyonda 1 bölücü örgüt mensubu silah ve malzemeleri ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir." İfadelerine yer verdi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...