Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2022 16:16 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 16:55

Son dakika! PKK'ya darbe üstüne darbe: Öldürülen terörist sayısı 20'ye yükseldi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 11 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde de öldürülen 9 PKK'lı ile birlikte bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 20'ye yükseldi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! PKK'ya darbe üstüne darbe: Öldürülen terörist sayısı 20'ye yükseldi
MSB,PKK,Terör örgütü,Fırat Kalkanı,Barış Pınarı

Kahraman Mehmetçik'in terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Barış Pınarı, Zentin Dalı, Fırat Kalkanı ve Pençe operasyonlarının gerçekleştirildiği bölgelerde PKK'ya darbe üstünde darbe indiriliyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 11 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"BEKLENEN SONDAN KAÇIŞ YOK!"

Bakanlığın  Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok! Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 11 PKK/YPG’li terörist ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1544308877474385920

PKK'YA DARBE ÜSTÜNE DARBE

Öte yandan öğle saatlerinde MSB'den yapılan diğer bir açıklamada ise Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 9 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyurulmuştu. Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde öldüren 11 PKK'lı ile bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 20'ye yükseldi. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1544259307134484481

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...