Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 10:20 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 10:48

Son dakika! PKK'ya 'Pençe' darbesi: 2 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! PKK'ya 'Pençe' darbesi: 2 terörist öldürüldü
MSB,Terörist,PKK,Irak

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

MEHMETÇİK TERÖRİSTLERİN ENSESİNDE

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecek!" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1556542130570645506

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...