Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2022 14:17 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 14:28

Son dakika! PKK'ya 'Pençe' darbesi: 4 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Pençe Kilit ve Pençe Kaplan operasyonlarında 4 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! PKK'ya 'Pençe' darbesi: 4 terörist öldürüldü
MSB,PKK,Terörist

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerinde tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Pençe Kilit ve Pençe Kaplan operasyonlarında 4 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"ÇELİKTEN PENÇELER TERÖR YUVALARINI PARÇALIYOR"

Bakanlıktan yapılan açıklamada,  Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz “çelikten pençeleri” ile terör yuvalarını parçalamaya devam ediyor. Irak'ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan operasyonlarında 4 PKK’lı terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...