Tgrt Haber
29 Haziran 2022 10:06 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 10:33

Son dakika: PKK'ya Pençe darbesi: 6 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan Operasyon bölgelerinde tespit edilen 6 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü bildirdi.

Son dakika: PKK'ya Pençe darbesi: 6 terörist öldürüldü
PKK,terörist

Yurt içinde terörle mücadele kararlılıkla sürüyor. Bu kapsamda, Pençe operasyonları durmaksızın devam ediyor. Teröristlere son darbe Pençe operasyonlarında vuruldu. Milli Savunma Bakanlığı, 6 PKK'lı teröristin daha öldürüldüğünü bildiri. 

Son olarak Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan operasyon bölgelerinde tespit edilen 6 PKK’lı öldürüldü. 

"Durmak yok, yorulmak yok, mücadeleye devam!" mesajı verilen MSB açıklamasında şu ifadelere yer verildi:  

"Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan Operasyon bölgelerinde tespit edilen 6 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek!"

EREN-ABLUKA’DA 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan İçişleri Bakanlığı’nın Hakkâri’de yürüttüğü Eren Abluka operasyonunda 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Hakkari’nin merkezde Kırıkdağ köyü kırsalında, il jandarma komutanlığına bağlı JÖH ve jandarma komando birliklerince başlatılan operasyona jandarma İHA ve SİHA’lar da destek verdi. Tespit edilen teröristlerle girilen çatışmada 4 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin bulunduğu bölgede arama yapan güvenlik güçleri, çok sayıda mühimmat ele geçirdi.

Böylece Eren-Abluka ve Pençe operasyonların bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10 oldu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nurettin ure11 Kasım 2018 17:48

Adres verin mugazay gelim

Sonraki Haber Yükleniyor...