Tgrt Haber
05 May 2017 16:06

PÖH Özel harekat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2017 PÖH mülakat sonuçları

PÖH sonuçları için adayların beklentisi devam ediyor. Polis Özel Harekat için alımlar 2017 yılı içerisinde mülakat ile devam etti. Toplam 10 bin kişinin kadroya dahil edileceği dönem için açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, özel harekat (PÖH) sonuçları için küçük bir ifadede bulundu. Peki, PÖH sonuçları ne zaman açıklanacak?

PÖH Özel harekat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2017 PÖH mülakat sonuçları
pöh, pöh sonuçları, polis özel harekat, özel harekat mülakat,

2017 Polis Özel Harekat sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis Akademisi tarafından gerçekleştirilen 10 bin Polis Özel Harekat sözlü mülakat sınavlarının sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. Sonuçların açıklanmasıyla ilgili Süleyman Soylu, birkaç hafta önce bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu. Soylu açıklamasında, "Mülakatlar bitti, son düzenlemeler yapılıyor, çok yakın zamanda sonuçlar açıklanacak" ifadelerine yer verdi.

Yeni alımların yapılacağına da işaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, alımların özel harekat sınıfında olacağına işaret etti.

POMEM BAŞVURUSU 28 NİSAN'DA SONA ERDİ

Alımların az olması dolayısıyla yeniden ilan sürecini başlatan Polis Akademisi, duyuruda şu ifadelere yer vermişti;

"2017 yılı 20. Dönem POMEM ön başvuru işlemlerinin 03-14 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağı daha önce duyurulmuştur.

Ancak, ülkemizde yapılacak olan referandum oylaması nedeniyle oluşan hareketlilikten dolayı bazı adayların ön başvuru işlemlerini gerçekleştirememesi ve başvuru süresinin uzatılması ile ilgili olarak yoğun talep gelmesi nedeniyle  20. Dönem POMEM ön başvuru işlemleri 28 Nisan 2017 tarihine kadar uzatılmıştır.

Tüm adaylara ilanen duyurulur."

TERÖRLE MÜCADELEDE 'AKADEMİ' DÖNEMİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...