Tgrt Haber
20 Şubat 2017 16:47

PÖH sözlü mülakat tarihi açıklandı mı? | 2017 PÖH MÜLAKAT TARİHİ

10 bin polis özel harekatçı alınacak. 2017 PÖH sözlü mülakat tarihi açıklandı mı? PÖH ile ilgili merakla beklediğiniz her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

PÖH sözlü mülakat tarihi açıklandı mı? | 2017 PÖH MÜLAKAT TARİHİ
pöh, PÖH sözlü mülakat tarihi,2017 pöh mülakat tarihi,

2017 PÖH sözlü mülakat tarihi açıklandı mı sorusunun cevabı haberimizde. 10 bin Polis Özel Harekatçı (PÖH) alınacak. Polis Akademisi’ne başvuran polis adayları sağlık kontrolleri ve fiziki mülakatların ardından 2017 PÖH sözlü mülakat tarihi belli mi sorusunun cevabını arıyor. Ancak PÖH sözlü mülakat tarihleri henüz açıklanmadı. PÖH sözlü mülakat tarihleri açıklandığında sizlerle paylaşacağız. 

PÖH MÜLAKAT SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MÜLAKAT SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

Mülakatlara çağrılan adaylar, Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden hangi tarihte ve hangi başvuru ve sınav merkezinde Mülakat Sınavına gireceklerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile sorgu yapmak suretiyle öğrenebilecek.

POLİS ÖZEL HAREKAT ŞARTLARI NELER?

Polis Özel Harekat alımı şartları 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile belirlendi. T.C. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Kanun Hükmünde Kararname'ye göre; özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere, en az lise veya dengi okul mezunu, askerlik hizmetini tamamlamış, 28 yaşından gün almamış, fiziki yeterlilik ve mülakat sınavlarında başarılı olan adaylar polis meslek eğitim merkezlerine alınabilecek. Alımlarda KPSS şartı ise aranmayacak.

PÖH SÖZLÜ MÜLAKAT TARİHİ NE ZAMAN?

2017 PÖH sözlü mülakat tarihi ne zaman sorusunun cevabı haberimizde. 10 bin Polis Özel Harekatçı alınacak duyurusunun ardından adaylar Polis Akademisi’ne başvurdu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...