Tgrt Haber
09 Ağustos 2021 09:25

Resmi Gazete'de yayımlandı: Polis Akademisi'ne 2 bin 500 öğrenci alınacak

Resmi Gazete'de yer alan ilanlara göre, İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesine 22 bilişim personeli, Polis Meslek Yüksekokullarına ise 2 bin 500 öğrenci alınacağı belirtildi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Polis Akademisi'ne 2 bin 500 öğrenci alınacak
Polis akademisi,İçişleri Bakanlığı,Resmi Gazete,Personel alımı,Öğrenci

İçişleri Bakanlığının Resmi Gazete’de yer alan ilanına göre, ‘21 yılı Sözleşmeli Bilişim Personeli Sıvanı Başvuru Formu’  üzerinden 16-22 Ağustos tarihleri arasından müracaat yapılabileceği belirtildi.

İlanda yer alan uyarılarda ise posta yolu ve bizzat müracaat kabul edilmeyeceği, yazılı sınav girmeye hak kazanan adayların 26 Ağustos’ta  ilan edileceği, yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacağı belirtildi.

Sözlü sınav 21-23 Eylül'de İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılacak. Yazılı ve sözlü sınav sonuçları www.icisleri.gov.tr adresinden ilan edilecek.

POLİS AKDEMESİNE 2 BİN 500 PERSONEL ALINACAK

Resmi Gazete’de yer alan bir başka ilanda ise, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için 2 bini erkek, 500’ü kadın 2 bin 500 öğrenci alınacağı belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...