Tgrt Haber
25 Ağustos 2017 18:05

Polis ekiplerinden kurban satıcılarına dolandırıcılık uyarısı

Kocaeli'de hayvan pazarlarına giden polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hayvan satıcılarını sahte para ve dolandırıcılık konusunda uyardı.

Polis ekiplerinden kurban satıcılarına dolandırıcılık uyarısı
polis ekipleri,,kurban satıcıları,,kurban dolandırıcı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Toplum Destekli Polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesi İzmit'teki hayvan satıcılarını bilgilendirdi. İzmit hayvan pazarına giden polis ekipleri, hayvan satıcılarına broşür dağıtarak, sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları için uyardı. Ekipler, dolandırıcıların hayvan pazarlarındaki kalabalıktan istifade ederek satıcılara sahte veya eksik para verebileceklerini anlattılar. Dolandırıcıların sıkça başvurduğu ‘tırnakçılık’ diye bilinen eksik para verme olayını da uygulamalı anlatan ekipler, satıcılardan aldıkları paraları mutlaka saymalarını istediler.
Daha önce böyle uyarıların yapılmadığını belirten kurban satıcıları ise kendilerini bilinçlendiren polis ekiplerine teşekkür ettiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...