Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 11:11 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 11:19

Polis scooterle kapkaççıyı yakaladı

İstanbul’da sokakta yürüyen Moğolistanlı kadının elindeki telefonu çalan kapkaççı, scooter ile sokak sokak gezen komiser tarafından kıskıvrak yakalandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
scooter,hırsız,kapkaççı

İstanbul Şişli’de geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde yaşanan olayda, bir kapkaççı sokak içerisinde yalnız yürüyen Moğolistanlı B.B. isimli kadını takip etmeye başladı. Telefona bakarak yürüdüğü sırada arkasından yanaşan kapkaççı, kadının elindeki telefonu bir anda çalarak hızla kaçtı.

TELEFONU ÇALDI, GÖZLERDEN KAYBOLDU

Kapkaçın şokunu atlatamayan kadın, bir süre sonra sokak içerisinde kapkaççının arkasından koşsa da, şüpheli şahıs kaçarak kayıplara karıştı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Moğolistanlı kadın en yakın polis merkezine giderek yaşadığı olayı anlatarak polisten destek istedi. İhbar üzerine çalışma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Harbiye Polis Merkezi Amirliğine bağlı Görüntü İzleme ve İnceleme timi, çevrede bulunan güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, şahsın emniyette kaydı bulunan Y.N. isimli şahıs olduğunu tespit etti. Şahsın kaçış güzergahına kadar görüntüleri takip eden polis ekipleri, Y.N.’nin bindiği ticari taksiden Fatih İskenderpaşa Mahallesi’nde indiğini belirledi.

SCOOTERLE KOVALAYIP HIRSIZI YAKALADI

Araştırmalarını o yönde yoğunlaştıran ekipleri karşısında gören Y.N., bir anda kaçmaya başladı. Bu sırada bir komiser, sokakta bulunan elektrikli scootere binerek sokak sokak gezip şahsı aradı. Şahsı görünce harekete geçerek scooterle kovalayan polis memuru, Y.N. isimli kapkaççıyı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan kapkaççı, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...