Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Temmuz 2016 13:10

Polise saldıran iki kişi bacaklarından vuruldu

Samsun’da yapılan bir ihbar üzerine olay yerine giden polis saldırıya uğradı. Darp edilen polisin arkadaşı, iki saldırganı bacaklarından vurdu.

Polise saldıran iki kişi bacaklarından vuruldu
SAMSUN, POLİS

Olay, Atakum ilçesinde Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, bir şahsın kız arkadaşını darp ettiği ihbarı üzerine olay yerine ekip sevk edildi. Olay mahalline gelen iki kişilik polis ekibi darp şüphelisi şahsı gözaltına almak istedi. Şahıslar polise mukavemette bulundu. Şahsın saldırısı sonrası yere düşen polisin silahını alan saldırgan iki kardeşten biri, polislere doğrultarak ateş etmek istedi. Bu sırada diğer polis silahını çekerek G.S. ve kardeşi B.S.’si bacaklarından vurdu. Polis, havaya da ateş açarak kalabalığı dağıttı. 
Olayın bir görgü tanığı, kız arkadaşını darp ettiği ihbar edilen şahsı polisin gözaltına almak istediğini, şahsın ve yakınlarının polise mukavemette bulunduğunu, yüzüne darbe alan polisin yere düştüğünü, şahıslardan birinin polisin silahını aldığını, mermiyi hazneye verdiğini ve polislere doğrulttuğunu, daha sonra diğer polisin de saldırganları bacaklarından vurduğunu söyledi. 
Yaralı kardeşler hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...