Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2022 11:10 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 11:11

Polisi şaşırtan kopya düzeneği: Kulağından mini kulaklık çıkarıldı

Gaziantep'te, polisin dikkati sayesinde sınava girişte yakalanan kişinin, ehliyet sınavından kopya çekmek için wifi ve ses cihazından oluşan bir düzenek kurduğu belirlendi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Üzerindeki kopya düzeneği sökülen şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
sınav,kopya,gaziantep
Üzerindeki kopya düzeneği sökülen şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te, ehliyet sınavını geçmek için sesli düzenekle sınav salonuna girmeye çalışan kişinin kopya yöntemi pes dedirtti. 

HAREKETLERİ ŞÜPHELENDİRDİ

Merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Burak Mahallesi’ndeki E-Sınav Merkezinde, polis ekipleri ehliyet sınavına girmek için E-sınav merkezine gelen bir kişinin kontrol noktasındaki hareketlerinden şüphelendi.

Şahıs, sınav alanına girmek için x-ray cihazından geçerken cihazın uyarı vermesi ve şahsın şüpheli tavırları üzerine arama yapılmasına karar verildi.

KOPYA DÜZENEĞİ YAKALANDI

Yapılan aramalar sırasında şoka uğrayan ekipler, şahsın tişörtünün yakasına gizlenmiş halde sesi aktaran cihaz, kemerinin altına bağlanmış halde internet sağlayan wifi cihazı ile kulağında ise mini kulaklık ele geçirdi.

Polisi şaşırtan kopya düzeneği: Kulağından mini kulaklık çıkarıldı

Polis ekipleri üzerindeki kopya düzeneği sökülen şahıs hakkında yasal işlem başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...