Tgrt Haber
12 Şubat 2019 12:16

Polisin durdurduğu araç herkesi şoke etti

Tekirdağ’da durdurulan 5 kişilik araçta 11 kaçak göçmen yakalandı. 5 kişilik aracın içinde şoförle birlikte 12 kişinin olması hayrete düşürdü.

Polisin durdurduğu araç herkesi şoke etti
polis,,kaçak göçmen,

Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, uygulama noktasında yaptıkları çalışmalarda şüphelendikleri hafif ticari bir aracı durdurdu. 

Polisin durdurduğu araç herkesi şoke etti

5 kişilik araçta 12 kişi 

Polis ekipleri İ.O.'nun kullandığı araçta herhangi bir kimlik ibraz edemeyen yabancı uyruklu 11 erkek şahsın olduğu belirlendi. 5 kişilik hafif ticari aracın içinden şoförle birlikte 12 kişinin bulunması ise hayrete düşürdü. Polis ekiplerince olayla ilgili yapılan araştırmalarda sürücünün kaçak göçmenleri yurt dışına götürmek için İstanbul'dan aldığı belirlenirken, aracın içerisinde 1 adet şişme bot ele geçirildi. 

Olayla ilgili gözaltına alınan araç sürücüsü İ.O. işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilirken, yabancı uyruklu şahıslar ile ilgili işlemlerin ise devam ettiği öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...