Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 12:49 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 12:57

Pompalı tüfekle kızının evini bastı! ‘Yabancı bir adamla yaşıyor’ deyip torununu vurdu

İzmir’de kızının yabancı bir adamla birlikte yaşadığını öne süren adam, pompalı tüfekle kızının ve torunun yaşadığı evi bastı. İçeride tanımadığı bir adam görünce tüfeğine sarılan adam, yanlışlıkla 12 yaşındaki torununu da vurdu. Hastaneye kaldırılan çocuğun sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
pompalı tüfek,izmir

İzmir Buca’da, yabancı bir adamla birlikte yaşadığı iddiasıyla eline aldığı pompalı tüfekle kızının evini basan kişi, evdeki bir erkekle birlikte torununu da vurdu. Saçmaların isabet ettiği 12 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu, vurulan adamın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DEDİKODU ÜZERİNE TÜFEKLE EVİ BASTI

Ufuk Mahallesi 912. Sokak'ta bulunan tek katlı müstakil evde, sabah saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre kızının evinde yabancı bir erkekle birlikte olduğunu duyan 51 yaşındaki H.K., yanına aldığı pompalı tüfekle eve gitti. Evde, tanımadığını ileri sürdüğü 40 yaşındaki M.K.'yi gören H.K., pompalı tüfekle adama ateş açtı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

H.K.'nin 12 yaşındaki torunu M.Ç. ve evdeki M.K. pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayın şüphelisi H.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayın meydana geldiği ev ve çevresinde polis ekipleri incelemelerde bulundu. Yaralılardan M.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, diğer yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Pompalı tüfekle kızının evini bastı! ‘Yabancı bir adamla yaşıyor’ deyip torununu vurdu

“TORUNUMUN EVDE OLDUĞUNU GÖRMEDİM”

Gözaltına alınan H.K.'nin olayı gerçekleştirdiğini itiraf ettiği, olay esnasında torununun evde olduğunu görmediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...