Tgrt Haber
15 Temmuz 2022 23:59 - Güncelleme : 16 Temmuz 2022 00:05

Pompalı tüfekle şakalaşırken kuzenini vurdu

Karaman’da bir iş yerinde iddialara göre kuzenlerin pompalı tüfekle şakalaşması kötü bitti. Tüfeğin bir anda ateş etmesi sonucu Muhammet U.'nun amcasının oğlu Melih U. vuruldu.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Fotoğraf (İHA)
Karaman,pompalı tüfek
Fotoğraf (İHA)

Karaman’da akşam saatlerinde bir iş yerinde iddialara göre kuzenler Melih U. (17) ile Muhammet U. (17), pompalı tüfek ile şakalaşmaya başladı.

Kirişçi Mahallesi İbrahim Baran Caddesi üzerinde bulunan iş yerinde Muhammet U.’nun elindeki tüfek biranda ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar Muhammet U.'nun amcasının oğlu Melih U.’nun çenesine isabet ederek parçaladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıs, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tedavi altına alınan Melih U.’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olaydan sonra Muhammet U., polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...