Tgrt Haber
21 Temmuz 2021 16:30

PSV Galatasaray maçı saat kaçta? Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında PSV'ye konuk olurken gündeme ‘’PSV-Galatasaray maçı saat kaçta? Galatasaray maçı hangi kanalda verilecek? GS PSV maçı şifresiz kanalda mı olacak?’’ soruları gelmeye başladı.

PSV Galatasaray maçı saat kaçta? Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?
GS,,PSV,,galatasaray,,galatasaray maçı,

Galatasaray PSV maçı için geri sayım başladı. Son saatlerine doğru yaklaşırken taraftarlar ‘’PSV Galatasaray maçı nereden izlenir? Galatasaray maçı hangi kanalda?’’ sorularını sormaya başladı.  

 PSV GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?  

Eindhoven kentinde oynanacak olan Galatasaray- PSV maçı Türkiye saatine göre 22.00’de başlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında PSV deplasmanında yeni sezonu açacak olan Galatasaray, sahaya 7 önemli oyuncu eksiğiyle çıkacak. Fatih Terim önderliğindeki takım eksiklere rağmen Galatasaray PSV maçından galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Galatasaray’ın oyuncu eksikliğine karşılık PSV takımı da sahaya iki önemli oyuncusu olmadan çıkacak. Galatasaray PSV maçının hakemliğini İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alejandro Hernandez yapacağı açıklandı. Hernandez'in yardımcılıklarını ise Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo üstlenecek. Dördüncü hakemlik görevi Cesar Soto Grado tarafından yerine getirilecek.  

PSV Galatasaray maçı takip etmek isteyen vatandaşlar TV8 kanalından şifresiz bir şekilde maçı takip edebilecek.  

GALATASARAY PSV RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN? 

Galatasaray PSV arasındaki rövanş maçı ise 28 Temmuz Çarşamba günü TSİ 21:00'de gerçekleşecek. Türk Telekom Stadı'nda zeminin yenilenmesi nedeniyle rövanş maçının Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanmasına karar verildi.  

PSV Galatasaray maçı saat kaçta? Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

GALATASARAY GRUPLARA NASIL KALIR? 

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmesi için bazı kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için 2. ve 3. ön elemenin yanı sıra Play Off turunu geçmesi gerekiyor. Galatasaray, PSV Eindhoven'ı geçerse Avrupa arenasındaki turnuvalardan birine grup aşamasından katılmayı garantilemiş olacak. Sarı Kırmızılılar, Hollanda temsilcisi karşısında 2. ön eleme turunu geçemezse bu defa Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan yoluna devam edebilecek.  

GALATASARAY PSV KAÇ KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİ?    

Galatasaray PSV maçı için son saatlere girilirken ‘’Galatasaray PSV kaç kez karşı karşıya geldi?’’ soruları araştırılmaya başlandı. Bugün gerçekleşecek olan maçla birlikte Galatasaray ile PSV, Avrupa kupalarında 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanan 6 maçın 4’ünü PSV, 2’sini ise Galatasaray kazanarak bitirmişti. 

Bu maçlarda PSV 10 kez gol atarken, Galatasaray 6 kez PSV filelerini havalandırdı. Galatasaray PSV 1987-1998 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası ilk turunda, 2001-2002 ve 2005-2006’da ise Şampiyonlar Ligi grup aşamasında karşı karşıya geldi.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...