Tgrt Haber
18 Mart 2021 14:29

PTT’den 18 Mart için duygulandıran film

PTT AŞ, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle duygusal bir film hazırladı. Filmde, Çanakkale şehitlerimizin yanı sıra bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Eren Bülbül de unutulmadı.

PTT’den 18 Mart için duygulandıran film
ptt,eren bülbül

Çanakkale Zaferi’nde önemli bir rol oynayan, Millî Mücadele’nin zaferle sonuçlanmasında büyük görev üstlenen Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), şehitleri anlamlı bir film ile andı. Filmde; şehit yakını küçük bir çocuğun, Çanakkale Şehitler Abidesi’nden aldığı toprağı ve “İyi ki varsın Eren” yazan bir mektubu, Trabzon’un Maçka İlçesi kırsalında 11 Ağustos 2017'de teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül’ün mezarına PTT Kargo ile göndermesi konu alınıyor.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında hazırlanan video, tarihi bir misyonu olan PTT’nin vatandaşlarımıza sunduğu hizmetlerden de izler taşıyor. En zorlu koşullarda bile emaneti muhafaza etmenin önemini vurgulayan film, şehitlerimizi ‘‘İyi ki varsınız’’ mesajıyla anarak sona eriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...