Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Eylül 2014 12:00

Radardan kaçmak için öyle bir yol buldular ki!

Isparta'da trafik kontrolleri ve radar uygulamasından kurtulmak isteyenlerin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde kurduğu grubun üye sayısı 5 bini aştı.

Radardan kaçmak için öyle bir yol buldular ki!
ısparta trafik kontrolleri, radar uygulaması, facebook,

Facebook'ta 'Isparta Radar ve Çevirme (Canlı)' adı verilen grupta, kent merkezindeki trafik kontrolleri ve radar uygulamaları anında paylaşılıyor. Grubun tanımında ise 'Her katılımda Isparta sokaklarında göz sayımız 2 tane daha çoğalmakta' denildi. Grup üyeleri trafik kontrolü ya da radar uygulamalarının bulunduğu yeri, 'Sav yolu gidiş istikameti benzinlik karşısı radar var. Dikkat! Saat: 10.35', 'Isparta- Eğirdir yolu Büyükgökçeli'de radar var. Dikkatli olalım. 09:40' gibi mesajlarla paylaşıyor.
Isparta'ta trafik kontrolleri ve radar uygulamalarına yakalanıp, ceza yememek için Facebook üzerinde grup kuruldu. İki yöneticinin kurduğu grubun üye sayısı 5 bine yaklaştı. Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden 'Isparta Radar ve Çevirme (Canlı)' adı verilen grup kuruldu. Yöneticiliğini A.T. ve İ.B.K.'nın yaptığı grubun kuruluş tarihi 18 Temmuz olarak belirtildi. Gruba, 5401 Facebook kullanıcısı üye oldu. Kent merkezindeki trafik kontrolleri ve radar uygulamalarının anında paylaşıldığı grup tanımlanırken, 'Her katılımda Isparta sokaklarında göz sayımız 2 tane daha çoğalmakta' denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...