Tgrt Haber
10 Temmuz 2014 16:09

Ramazan ayında en doğru ikramlar

Ramazan ayında iftara gideceğiniz eve gelenek ve göreneklerimize göre mutlaka bir şeyler almalı ve ikram olarak kendilerine sunmalısınız.

Ramazan ayında en doğru ikramlar
ramazan ayı,ikramlar,lezzet

Birçok kişi özellikle şerbetli tatlıyı en iyi hediye olarak kabul etse de, maalesef Temmuz ayında tutulan oruç sonrası o kadar ağır bir tatlının yenmediğini herkes görecek. Bu sıcaklarda en iyi gidecek şey hem hafif tadı ile herkesi rahatlatmalı hem de ramazan ayına uygun olmalıdır. Hemen aklınıza Güllaç gelmiş olabilir ama bu tatlıyı zaten ev sahibinin yapma olasılığı çok yüksek diye düşünüyoruz. Pişti olmamak adına tercihlerinizin arasına koymamanız daha olası bir durum olacaktır. Peki siz ev sahibinin yapmayacağı ve hafif olan bir tatlıyı nereden bulacaksınız. Elbette meyve sepeti. Evet evet yanlış duymadınız Ramazan ayında konuk olduğunuz sofralara hem gösteriş bakımından güzel olacak hem de tat bakımında hoş duracak bir meyve sepeti bizce masaya anlam kazandırmış olacak. Özellikle ramazan ayına uygun olarak yapılan farklı aranjmanlardan birini seçerek ikram olarak götürmeniz çok daha güzel olacaktır. Her şeye uyum sağlanıldığı gibi meyve çiçeklerde Ramazan ayına uyum sağlamış ve içinde kuru kayısı, iri hurmalar ve içi ceviz dolu kayısılar ile zenginleştirilen meyve sepetleri yapmışlar. Açıkçası daha önce böyle bir çalışmanın odluğunu hiç görmedik desek yeridir. Hem farklı bir sunum yapmak isteyenler hem de gerçek anlamda ramazan ayını yaşatmak isteyenler için harika bir seçenek olabilir. Bir diğer öneriyse elbette mümkünse evlerinizde yapıp götüreceğiniz bir tatlı çeşidi olacaktır ama buna da ne kadar zaman bulup yapabilir ve ne kadar tam anlamı ile tadını tutturabilirsiniz bilemiyoruz. Bu sebeple bizce en iyisi bahsettiğimiz meyvelerden oluşan buketleri götürün ve masanın ortasında hoş bir şekilde ikramınız sunum edilsin. Üstelik kendi evlerinize de sipariş verebilir ve her gün orucunuzu bu güzel meyveler ile de açabilirsiniz. Tüm ramazan boyunca da şık sunumu ile sizleri karşılamaya devam edecektir. Böylelikle bu havalarda bulacağınız en güzel ikramlıklara da ulaşmış olacaksınız.

www.lezzetlihediye.com/lezzet-cicekleri/meyve-cicekleri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...