Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2014 19:02

Recai Kutan Fatih Erbakan'ı işaret etti

Saadet Partisi'nde Genel Başkan Mustafa Kamalak ile Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan arasındaki liderlik yarışında Recai Kutan tarafını belirledi.

Recai Kutan Fatih Erbakan'ı işaret etti
Mustafa Kamalak ile Necmettin Erbakan,Saadet Partisi,Recai Kutan,

Fatih Erbakan'ın Saadet Partisi liderliği için adaylığını resmen açıklamasının ardından, parti içindeki Erbakan yanlıları ile mevc ut Genel Başkan Mustafa Kamalak ya nlıları birbirlerine düştü.  Saadet Partisi'ndeki liderlik yarışı sürerken Milli Görüş hareketinin ağır topları da ikiye bölündü. Fakat görüşü en çok merak edilen isim FP Genel Başkanı ve SP kurucu Genel Başkanı 86 yaşındaki Recai Kutan oldu. Kuta n'ın ortada durduğu konuşuluyordu. Fakat Oğuzhan Asiltürk ve Şevket Kazan'ın emanetçisi olan Mustafa Kamalak'a 'baba Erbakan'ın gerçek emanetçileri'nden ret geldi. Bu gr upta yer alan Kutan'ın Fatih Erbakan'ı desteklediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...