Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Mart 2015 13:34

Rehine krizinden ilginç detaylar!

Van’da bir banka şubesindeki çalışanların dokuz saat rehin tutulduğu krizde yaşanan ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Rehine krizinden ilginç detaylar!
rehine krizi, van

Edinilen bilgiye göre, dün saat 16.30 sıralarında Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan Van Ticaret Borsası binasının alt katında hizmet veren bir kamu bankasının şubesine giren Veysel Y. (30), içeridekileri pompalı tüfekle rehin aldı. Yaklaşık 9 saat süren rehine krizinde Veysel Y.’nin talebi üzerine getirilen 500 bin TL’yi teslim aldığı ve yaklaşık yarısını borçlu olduğu şahıslara ödemek üzere serbest bıraktığı iki rehineye verdiği ortaya çıktı. Serbest bırakılan iki kişi, kendilerine verilen 280 bin TL’yi binanın çevresinde kuş uçurtmayan emniyet yetkililerine teslim ederken, polis hemen borçlularla irtibata geçti. Veysel Y.’den gelecek telefona ‘paramızı aldık, bize herhangi bir borcun kalmadı’ demeleri yönünde borçluları tembihleyen polis, bu arada ikna çalışmalarını da aksatmadan sürdürdü.
Bu sırada geriye kalan parayı da rehin tuttuğu kişilere dağıtan Veysel Y.’nin ‘bu parayı istediğiniz gibi harcayabilirsiniz’ dediği ortaya çıktı. Borçlularını arayarak parayı teslim aldıklarını öğrenen Veysel Y., bunun üzerine biraz daha sakinleşti. Polis ekiplerinin titizlikle yürüttüğü ikna çalışmaları sonucunda Veysel Y., sabaha karşı teslim oldu.
Sağlık kontrolünden geçirilen Veysel Y.’nin hâla Van Emniyet Müdürlüğü’nde sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...