Tgrt Haber
09 Ağustos 2022 14:41 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 15:33

Restoranda 'yüksek hesap' kavgası: Ölü ve yaralılar var

Burdur'da bir restorana giden 3 müşteri, hesabın yüksek geldiğini savunarak mekan sahipleri ile tartışma yaşadı. Tartışma kavgaya dönüşünce restoran işletmecilerinden biri müşterilere ateş açtı. Saldırı sonucu müşterilerden biri hayatını kaybederken diğer 2 kişi ise ağır yaralandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Restoranda 'yüksek hesap' kavgası: Ölü ve yaralılar var
Burdur,kavga,ölüm

Burdur'un Bucak ilçesinde bir restoranda yüksek hesap yüzünden çıkan kavgada ortalık kan gölüne döndü.

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kestel köyündeki bir restoranda müşteriler B.A.K. (39), E.K. (29) ve A.Ç. (34) ile işletme sahipleri arasında iddiaya göre yüksek fiyat nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

KAVGA BÜYÜDÜ, TÜFEĞİNE SARILDI

Büyüyen olay üzerine işletme sahiplerinden bir kişi av tüfeğiyle 3 müşteriye ateş açtı. Müşterilerden B.A.K., E.K. ve A.Ç. yaralandı.

Restoranda 'yüksek hesap' kavgası: Ölü ve yaralılar var
(Saldırıda hayatını kaybeden Eren Kani)

MÜŞTERİLERDEN BİRİ CAN VERDİ

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, Eren Kani'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Hayati tehlikeleri bulunan B.A.K. ve A.Ç. Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İşletme sahipleri A.İ., T.Y. ve Ş.Y., jandarma tarafından gözaltına alındı. İfade işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçen baba oğul adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...