Tgrt Haber
13 Ekim 2019 17:41

Resulayn’da yaşayan sivilden Suriye Milli Ordusu’na teşekkür

Barış Pınarı Harekatı kapsamında dün terör örgütünden alınan Resulayn’da yaşayan bir sivil, Suriye Milli Ordusu askerlerine teşekkür ederek, “Sayenizde kalacak yerim oldu” dedi.

Resulayn’da yaşayan sivilden Suriye Milli Ordusu’na teşekkür
Resulayn,,barış pınarı harekatı,

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu’nun yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı hızla devam ederken, Resulayn dün terör örgütünden geri alınmıştı. Terörden arındırılan Resulayn’da yaşayan bir sivil, karşılaştığı Suriye Milli Ordusu askerlerine teşekkür ederek, “Sayenizde kalacak yerim oldu” dedi. Asker ile konuşmaya devam eden yaşlı adam, “Teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Yıllarca şikayetçiydim çünkü kalacak bir yer bile bulamamıştım” ifadelerini kullandı. Artık kendisine ait bir yer olduğunu ifade eden yaşlı adam, "Orada kaldım ama sizin sayenizde bana ait bir yer buldum" diyerek Suriye Milli Ordusu askeriyle tokalaştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...