Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2019 15:33

Resülayn’da imha edilen terör mevzileri görüntülendi

Barış Pınarı Harekatı kapsamında meskun mahal operasyonlarının sürdüğü Resülayn’da keskin nişancıların imha edilen mevzileri görüntülendi. Binanın delik deşik olması dikkat çekti.

Resülayn’da imha edilen terör mevzileri görüntülendi
Rasulayn,terör mevzileri,teröristler,keskin nişancı

Fırat’ın Doğusu’nun terörden arındırılmasına yönelik devam eden ‘Barış Pınarı Harekatı’nın 6. gününde Resülayn’da meskun mahal operasyonları devam ediyor. Çatışmalar özellikle kent merkezi ve kentin doğusunda hareketlenirken, birçok terör mevzii de imha edildi.

Binayı mevzi haline dönüştürmüşler

Ceylanpınar ilçe merkezine 200 metre uzaklıkta bulunan bir binanın teröristler tarafından mevzi haline dönüştürüldüğü görüldü. Binanın tüm camları teröristler tarafından siper haline getirilirken, Türk Silahlı Kuvvetleri ve SMO askerleri binadaki teröristleri etkisiz hale getirmeyi başardı.

Resülayn’da imha edilen terör mevzileri görüntülendi

O bina ise İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülerdi. Binanın top atışlarıyla vurulması dikkat çekti.

Doğu kısmı topçu birliklerinin ateşi altında 

Öte yandan, kentin merkezinden silah sesleri yükseliyor. SMO askerleri Resülyn merkezindeki teröristlerin temizlenmesi için operasyonlarını sürdürüyor. Kentin doğu kısmı ise topçu birliklerin ateşi altında. Belirlenen noktaların imha edilmesi için operasyonlar devam ediyor.

Meskun mahal operasyonlarının sürdüğü Resülayn sınırına askeri sevkiyatlarda devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...