Tgrt Haber
01 Temmuz 2022 13:41 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 14:00

Gece kulübüne rezervasyonsuz gelen grup dehşet saçtı! Silahlar çekildi, kan aktı

Gaziantep’te bir gece kulübüne rezervasyonsuz gelen bir grup, içeri alınmayınca dehşet saçtı. İçeri alınmayınca silahlarını davranan grup, rastgele ateş açmaya başladı. Olayda kurşunların isabet ettiği 4 kişi yaralandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Gece kulübüne rezervasyonsuz gelen grup dehşet saçtı! Silahlar çekildi, kan aktı
Gaziantep,Silah,Kavga

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde Primemall AVM’deki Jolly Joker adlı gece kulübünde yaşanan olayda, kulübe rezervasyon yaptırmadan gelen grup dehşet saçtı.

Mekandaki görevlilerle sözlü tartışmaya giren grup, rezervasyonları olmadığı için içeri alınmadı. İçeriye alınmayan kişiler, tartışmanın dozunun yükselmesiyle birlikte silahlarına davrandı.

Taşkınlık çıkaran kişilerin kulüpte rastgele ateş açmasıyla mermilerin hedefi olan Emirhan A. (19) ile Erdem G. (25) ağır yaralanırken, Mehmet P. (25) ile Hatip A. hafif yaralandı.

KULÜPTEKİLER KORKUYLA ETRAFA KAÇIŞTI

Kulüpte eğlendiği esnada silah seslerinin art arda gelmesiyle büyük korku yaşayan müşteriler, panikle kendilerini dışarı attı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...