Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Aralık 2014 16:25

Rıza Sarraf 'müşteki' sıfatıyla ifade verdi

Takipsizlikle sonuçlanan İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan iş adamı Rıza Sarraf, ifade verdi.

Rıza Sarraf 'müşteki' sıfatıyla ifade verdi
rıza sarraf, ifade, 17 aralık soruşturması,

Takipsizlikle sonuçlanan İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan iş adamı Rıza Sarraf, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı suç duyusu kapsamında açılan iki soruşturmayla ilgili "müşteki" olarak ifade verdi. Avukatı Şeyda Yıldırım ile Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Sarraf, İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturmasına ilişkin takipsizlik kararı veren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Ekrem Aydıner'e bir süre ifade verdi. Sarraf, ifade verme işleminin ardından adliyeden ayrıldı. Rıza Sarraf'ın, daha önce İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunduğu suç duyurusu dilekçeleri üzerine açılan iki soruşturma kapsamında, "müşteki" sıfatıyla ifade verdiği öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...