Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Kasım 2017 23:14

'Rıza Sarraf'a suikast girişimi'

Kendisinden günlerdir haber alınamayan bugünkü duruşmaya da katılmayan Rıza Sarraf ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı.

'Rıza Sarraf'a suikast girişimi'
rıza sarraf,gündem,i

A Haber kanalında katıldığı programda konuşan Avukat Mustafa Doğan İnal, Sarraf'ın kaldığı cezaevinde bir siyahi mahkum tarafından öldürülmek istendiğini söyledi.İnal, Sarraf'ın Türk avukatını arayarak, bıçaklı saldırıdan diğer mahkumların yardımıyla kurtulduğunu söylediği ve sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ettiğini açıkladı. İnal katıldığı programda ''Biz Sarraf'ın Türk avukatıyla konuştuk. O Sarraf'a ulaşıyor. Sarraf kendisine bir zencinin bıçakla saldırdığını, son anda kurtulduğunu ve başa bir yere nakil edildiğini söylüyor. Ve daha sonra bir süre haber alınamıyor. Belki ölüm korkusuyla ona bir şeyler yapmak istiyor olabilirler. 17- 25 Aralık'ta ne olduysa ABD'de aynı şekilde ilerliyor süreç.'' ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...