Tgrt Haber
11 Aralık 2018 16:01

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi silahlı saldırıda şehit oldu

Rize Emniyet Müdürlüğü'nde silah sesleri duyuldu. Emniyet Müdürlüğü'ne çok sayıda ambulans sevk edildi. Bir polis memurunun Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi vurduğu, Personel Daire Başkanı dahil 2 polisi yaraladığı kaydedildi. Hastaneye kaldırılan Emniyet Müdürü Altuğ, kurtarılamayarak şehit oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da olayın ardından bir açıklama yaptı. Saldırıyı gerçekleştiren polisin gözaltına alındığı öğrenildi.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi silahlı saldırıda şehit oldu
rize

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin silahlı saldırıda şehit edilmesine ilişkin, "Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadesini kullandı.

Uzunkaya, Rize'deki olayın ardından yayımladığı taziye mesajında şunları kaydetti:

"Teşkilatımız mensuplarından Rize İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, 11 Aralık 2018 günü makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...