Tgrt Haber
11 Nisan 2015 01:23

Rize Valisi, 'Failler bulunacak'

Rize Valisi Ersin Yazıcı ile Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı evinde ziyaret etti.

Rize Valisi, 'Failler bulunacak'
rize, vali,

Rize Valisi Ersin Yazıcı ile Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı ziyaret etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu olan Ufuk Kıran'ı Rize merkeze bağlı Gündoğdu Mahallesi'ndeki evinde ziyaret eden Vali Yazıcı ile Emniyet Müdürü Çakıcı, Kıran ile bir süre görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kıran'a teşekkür eden Yazıcı, önemli bir iş başardığını vurgulayarak, "Çok geçmiş olsun. İnşallah failleri kısa sürede yakalanır. Allah korumuş. Artık bize düşen failleri yakalamak, bulunacak inşallah. Bütün Türkiye seferber" dedi.

Sporun zevk ve eğlence için yapıldığını kaydeden Yazıcı, cana gelecek bir zararın hiçbir şekilde telafisi olmadığını vurguladı.

Kıran, sol camın kırıldığını hatırladığını ve önce taş geldiğini düşündüğünü vurgulayarak, "İlk önce devam ediyorduk. Üzerim ısınmaya başlayınca üzerime baktım kan akıyor o zaman anladım" diye konuştu.

Kıran, yolda hiçbir şüpheli olay olmadığını, kendisine önde tek polis otomobilinin eskortluk ettiğini belirtti.

Yazıcı ve Çakıcı, daha sonra Kıran'a çiçek verdi. Çakıcı, Kıran'ın çocukları Yaren, Şevval ve Gökçe'ye Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü nedeniyle polis üniforması ve forma hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...